Få part på en af Tougaards elevheste!

Som elev på Tougaard kan du få part på en af vores elevheste.

Det giver dig ret til at komme og ride en gang om ugen, hvor du har hesten som "din egen". Det betyder at du selv trækker hesten ind fra fold, du kan selv stå og strigle og hygge på staldgangen så længe du vil, ridning i en time og herefter afsadling og lukke hesten på fold igen. 

Det giver dig muligheden for at øve noget ridning selv, i ro og fred uden en underviser. Her kan man virkelig skrue op for hyggen og samværet med hesten, ved f.eks. en strigledag og en skridttur uden sadel. Derudover giver det også muligheden for eneundervisning hvor der er fuld fokus på dig og din udvikling. Som partrytter får du 4 x eneundervisning på et år, til halv pris. Ønsker man mere eneundervisning er der også mulighed for det.   

Som part bliver du/dine forældre inviteret ind i en fælles facebookgruppe for alle partryttere, hvor man kan dele gode oplevelser med sin part, samt lave rideaftaler, dele billeder mm. 

Klubbens juniorudvalg arrangere jævnligt sociale arrangementer, særligt lavet til vores partsryttere, for at skabe samt vedligeholde et stærkt fællesskab mellem jer. Her vil der også indgå noget teoriundervisning f.eks. omrking vedligeholdelse af udstyr, grooming og klargøring til stævner, håndtering af hesten fra jorden mm. 

Vi tilbyder primært part om søndagen. Her får man tildelt enden formiddag eller eftermiddag. Dog tilbyder vi også parter i hverdagene på nogle af vores heste. Derudover får man som part mulighed for at ride hestene i nogle dage i skolernes ferier samt helligdage, hvor der ikke er den normale holdundervisning. 

Kontakt Louise Friborg Madsen på tlf: 31257517, for at høre om der er ledige pladser som part. Er der ikke ledige pladser kan du blive skrevet op på en venteliste.

 

 

 

 

Vores sponsorer